Gratis opmåling | Levering 3-6 uger*

Gratis opmåling | Levering 3-6 uger

Handelsbetingelser
for made to fit

Generelle oplysninger

Made To Fit
Skovstien 19
8382 Hinnerup
CVR nr.: 19717305
Telefon: 42603344
E-mail: info@madetofit.dk

Gyldighed

Når du foretager et køb på Made To Fits  hjemmeside, er aftalen mellem dig og detailforhandleren (i dette tilfælde Made To Fit) juridisk bindende. Så snart ordren er gennemført, fremsender Made To Fit en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, der er angivet under den pågældende personlige kundeprofil på www.madetofit.dk. Ordren kan herefter ikke annulleres uden omkostninger, da metervaren bestilles umiddelbart efter ordren er gennemført. Der er således ikke den normale fortrydelsesfrist, da det er special ordre til den enkelte kunde og ikke en standard vare. 

Det er dit ansvar, som kunde, at indtaste en korrekt kontakt og e-mailadresse, og at kontrollere ordrebekræftelsen for eventuelle fejl. Det er vigtigt, at du kontakter os med det samme, hvis du ønsker at ændre eller rette eventuelle detaljer på din ordre.

Når din skræddersyede beklædningsgenstand er skåret ud og produktionen dermed er påbegyndt hos vores leverandør, kan der ikke foretages yderligere ændringer.

Levering og status for ordre

Alle oplysninger på ordren er tilgængelig via kundens private kundekonto. Så snart ordren er afsendt fra leverandøren, fremsendes en Email med yderligere information, hvornår kunden kan komme til Fitting/afhentning. 

Ved små ordrer (skjorter, slipsesæt mm) vil det blive sendt. Pakker der ikke modtages og ej heller afhentes opkræver vi et administrationsgebyr på kr. 300,- Husk, derfor altid at afhente din ordre senest 7 dage efter det tidspunkt, hvor pakken ankommer til det valgte udleveringssted.

Når din ordre er overleveret til vores fragtfirma, modtager du automatisk en E-mail med et trackingnummer. Du kan også følge din ordre ved at logge ind på “Mine sider” her på hjemmesiden. 

Priser

Hos Made To Fit er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Made To Fit modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og Mastercard. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi sender som udgangspunkt ikke skræddersyet jakkesæt og jakke. Her kommer kunderne til “Fitting/Afhentning”.

Øvrige ordrer tilstræber Made To Fit at håndtere inden kl. 17 samme dag (weekend undtaget), hvorefter de behandles og videresendes til vores leverandører, for videreproduktion.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med DAO.

Leveringstiden vil være mellem 3-6 uger på skræddersyet tøj, alt afhængig af ordrens omfang, kvaliteter og varer. Februar og Juni måned undtaget, her må forventes en leveringstid på 1 måned ekstra. 

Bemærk, Made To Fit kan ikke drages til ansvar for evt. forsinkelser, der skyldes tredjepart. Det være sig toldmyndigheder, transportører, udsolgte varer fra underleverandører og i øvrigt anden Force Majeure. 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om.

Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret mellem 3-6 uger efter bestillingen. I nogle tilfælde vil der forekomme længere leveringstid. Made To Fit kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos fragtselskaber og toldmyndigheder.

Tiden på leverancen må ligeledes betragtes som værende et skøn og kan dermed afvige med nogle dage . Vi overvåger dog altid produktionen, luftfragten og vores leverancer meget grundigt og gør alt, hvad vi kan for at levere din bestilling så hurtigt som muligt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller i fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Herunder egen opmåling, fejlbehandling eller forkert vask af beklædningsgenstanden.

Du skal ligeledes reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Rimelig tid anses for at være indenfor 2 uger efter modtagelse af varen. Du skal kunne bevise, at fejlen ikke oprindeligt var til stede. Vi forbeholder os retten til at reparere eller gensende et produkt uden at skulle begrunde dette. Sager kan ofte løses ved at forsyne vores kundeservice med billedmateriale.

Made To Fit vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Returneringer sendes til:

Made To Fit
Skovstien 19, 8382 Hinnerup
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis du er opmålt af Made To Fit ydes der Fitgaranti. Det betyder at Made To Fit sikrer, at tøjet kommer til at passe. Der tilbydes IKKE refusion på skræddersyede produkter. 

Selvopmålt: Der ydes som udgangspunkt ikke refusion hos Made To Fit. Du har, som kunde, selv det fulde ansvar for, at den pågældende vare er opmålt korrekt. 

Fortrydelsesret

Alle Made To Fit varer fremstilles efter kundens specifikationer og personlige kropsmål, hvorfor de ikke kan  tilbagekaldes og er ikke omfattet af almindelig fortrydelsesret. 

Ansvarsfraskrivning

Kunden er indforstået med, at Made To Fit ikke er erstatningsansvarlig for kundens eventuelle opståede tab, som skyldes forhold, der ligger uden for Made To Fits kontrol og som Made To fit ikke med rimelighed på købstidspunktet kunne have taget i betragtning og ej heller burde have forudset.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om, hvad du har købt.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Made To Fit. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Afvigelser og forbehold

De viste model- og produktbilleder af de enkelte beklædningsgenstande og vævskvaliteter på webshoppen kan variere i designs og farver, alt efter din opløsning på computerskærmen og på hvilken enhed de vises. Vi bestræber os dog på, at både farver, mønstre og stofkvaliteter altid vises i den bedste kvalitet på vores website, så du får den bedste købsoplevelse.
Men det kan i nogle tilfælde være vanskeligt at gengive en farve 100 % korrekt. 
i den forbindelse anbefaler vi, at du køber en vævsprøve af den stofkvalitet du kunne tænke dig. Du kan købe en prøve på siden vævskvaliteter her på hjemmesiden.

Derudover kan antallet af knapper i en skjorte ligeledes variere afhængigt af tøjets og skjortens størrelse. Skrædderen vælger dog altid den bedste løsning for hver unikke beklædningsgenstand. Det kan måske forekomme, at skrædderen vælger at sy den nederste knap skjult af designmæssige, visueller grunde. 

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt på vores Webshop, kan der sendes en klage til: info@madetofit.dk


Force Majeure

I tilfælde af hændelser, der ligger uden for Made To Fits ansvar, og hvilke vi med god grund ikke kan forudse evt. kan forårsage, at vi ikke kan opfylde vores forpligtelser over for kunden, kan Made To Fit som virksomhed ikke holdes ansvarlig for diverse forsømmelser.
Dette kan være hændelser som krig, naturkatastrofer, konflikter på arbejdsmarkedet, indgreb foretaget af de lokale myndigheder, udtagelse af varer ved toldmyndigheder, udeblevne leverancer fra underleverandører, ekstra omkostninger eller globale forandringer.

Vi tager desuden forbehold for eventuelle taste-og trykfejl.

ET BEDRE VALG

Du reducerer masseproduktion

Når du vælger skræddersyet tøj er du med til at reducere overproduktion i tøjindustrien.

Vi passer på miljøet

Vi har intet stort lager med tøj, der måske aldrig bliver solgt. Det giver mindre CO2 udledning.

Scroll to Top