Gratis opmåling | Levering 3-6 uger*

Gratis opmåling | Levering 3-6 uger

Design Skræddersyet Vest

Indlæser designtool
Valg af metervare image
Valg af metervare none
Visual Products Configurator option selected icon image
Knap image
Knap none
Visual Products Configurator option selected icon image
Knaphul farve image
Knaphul farve none
Visual Products Configurator option selected icon image
Valg af linning image
Valg af linning none
Visual Products Configurator option selected icon image
Ekstra information
Total:

Skræddersyet vest

Til at toppe et jakkesæt af skal der en vest til, og specielt til festlige anledninger er vesten svær at komme udenom. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, er en skræddersyet vest den oplagte mulighed, og her er det vigtigt, at den passer perfekt til din pasform. Netop det kan du opnå her hos Made To Fit, hvor du selv kan designe efter dine ønsker og behov.

Sæt prikken over i’et med en vest

Til festlige lejligheder som bryllupper og fødselsdage sværger mange til jakkesæt, men et jakkesæt er som regel ikke fuldendt uden en vest. Her er vesten nemlig den sidste del, der gør, at dit look bliver piftet op. Vælg enten en vest, der matcher dit jakkesæt, eller vælg en, der skiller sig ud. Valget er dit, og ved at designe den selv, kan du få den lige som du ønsker. 

Mærk forskellen med en skræddersyet vest

Specielt med en vest er det vigtigt, at den sidder som var den nærmest syet til din krop. Pasformen er altafgørende, for en for løs vest vil resultere i, at hele dit look vil få et mindre formelt udtryk. Netop dette kan du sørge for med en skræddersyet vest, der kan tilpasses til dine mål, så den sidder til omkring din overkrop. Og med den rigtige pasform vil du tydeligt kunne mærke, hvordan hele dit jakkesæt løftes til nye højder.

Få vores hjælp til opmålingen af din vest

For at det er så let som muligt for alle at finde en skræddersyet vest, tilbyder vi, at vi kan tage dine mål. Hvad enten det er i vores butik i Hinnerup eller i dit private hjem, sørger vi for at tage dine mål, og det eneste du skal gøre er bare at stille op. Book en tid til opmåling i vores bookingsystem, og du vil snart kunne stå med din nye vest i hænderne.

Design vesten over dem alle hos Made To Fit

Lige her hos Made To Fit finder du din nye vest, som bliver tilpasset og designet efter dine mål og præferencer. Du står selv for designprocessen, og vi producerer efterfølgende vesten for dig. Her er alle beslutningerne op til dig, og med vores store sortiment af stof og knapper er det kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Scroll to Top