Gratis opmåling | Levering 3-6 uger*

Gratis opmåling | Levering 3-6 uger

Hvad koster Skræddersyet jakkesæt?

Et skræddersyet jakkesæt, behøver ikke være rasende dyrt. Der er mange forskellige muligheder, når du skal købe et skræddersyet jakkesæt. Der er kæder i Danmark, der er landsdækkende og har showrooms i storbyerne. Det er oftest den dyreste løsning. Du kan også vælge at anvende en webshop baseret løsning, som hos madetofit.dk

Vi kommer rundt i hele landet, men bruger ikke dyre penge på showrooms, indretning og personale til showrooms. Derved kan vi holde udgifterne nede på et minimum, hvilket kommer dig til gode som kunde.

Vi kan derfor tilbyde et skræddersyet jakkesæt fra kr. 2.849. Til den pris kan du vælge blandt mere end 300 forskellige stofkvaliteter, du designer helt selv alle detaljer på dit jakkesæt (uden merpris). Fx kan du helt selv designe farven på dit knaphul, dine knapper, detaljer på dit revers, udseende af bagsiden samt meget mere. Vi hjælper med design og valg.

Til trods for prisen er kvaliteten er i absolut topklasse. Vi samarbejder med den dygtigste skrædder i østen, og alt skræddersyet tøj, gennemgår mange kontroller og inspektioner, før det færdige produkt sendes til Danmark. Det er din garanti for et produkt, der er fuldstændig gennemført til mindste detalje.

For at komme videre, kan du booke tid til opmåling her: https://madetofit.dk/booking/

Det kan være enten på vores kontor i Hinnerup eller hos dig privat. Vi kommer ofte til København, hvor du også har mulighed for at booke tid. Hvis du er opmålt af Made To Fit, er du automatisk dækket af vores Fitgaranti, hvilket betyder at du er garanteret perfekt pasform på dit nye skræddersyede tøj.

Vi producerer tøjet på 2-3 uger, hvorefter det sendes til Danmark. Enten sender vi dit nye tøj direkte til dig eller vi arrangerer at mødes, for det vi kalder ”Fitting” . Her prøver du dit skræddersyede tøj og vi sikrer at alt sidder nøjagtig som det skal. Der kan i få tilfælde være behov for lidt tilpasning, hvilket vi sørger for hos vores skrædder i Danmark, så du skal ikke tænke på noget i den forbindelse.

Andre artikler

Hvad koster skræddersyet jakkesæt?

Skræddersyet jakkesæt, hvad koster det? Hvor kan man købe det? og hvad gør man?

Artikel fra Euroman:

Skræddersyet tøj til overkommelige priser. Artikel bragt i Euroman m Made To Fit og konceptet. 

Jakkesæt hvor lang tid?

Hvor lang leveringstid  skal man forvente, fra man sætter bestilling i gang til levering? 

Jakkesæt, hvad koster det?

Nyt skræddersyet jakkesæt, hvad koster det? Hvor kan man købe det? og hvad gør man?